LÄNGORNA – Skördetid Österlen 8-13/10 Tävling. Kom in i butiken och var med på en tipsrunda och vinn ett presentkort – vinnaren dras 13/10.
Välkommen att avnjuta en klassisk mattradition på vårt vis. Skånsk gås i 3 serveringar, där vi tar tillvara på allt, och en nyfriterad munk som grädden på...kråset? KANAPÉER ~ Crustad med gåslevermousse ~ Grillat gåshjärta och sauternesgelé ~ Gåsterinne med grillad lök och pistage SOPPA Svartsoppa med gåsakrås eller Skaldjursbisque med aioli GÅS Skånsk gås […]
Välkommen att avnjuta en klassisk mattradition på vårt vis. Skånsk gås i 3 serveringar, där vi tar tillvara på allt, och en nyfriterad munk som grädden på...kråset? KANAPÉER ~ Crustad med gåslevermousse ~ Grillat gåshjärta och sauternesgelé ~ Gåsterinne med grillad lök och pistage SOPPA Svartsoppa med gåsakrås eller Skaldjursbisque med aioli GÅS Skånsk gås […]
MADELEINE PYK 90 ÅR UTSTÄLLNINGEN PÅGÅR 8 JUNI – 3 NOVEMBER Öppettider: 9 juni – 31 augusti: Tisdag – Söndag kl. 11 – 17 Midsommarafton: Stängt! 1 september – 3 november: Fredag – Söndag kl. 11 – 17 Visning varje dag kl. 13 Entré: 160 kr inkl. utställningskatalog. Under 18 år fri entré. Café – Bokshop […]
Nu är den bästa tiden på året tycker vi - nämligen högsäsong för skaldjur! Vi bjuder in till frossa fredag-söndag vecka 41-43. Njut av en smakrik skaldjursbisque följt av vår lyxiga skaldjursplateau med halv gratinerad hummer, havskräftor, färska räkor, ostron och krabbklor. Serveras med vårt hembakade bröd och såser. Fri påfyllning av havskräftor och räkor! […]
MADELEINE PYK 90 ÅR UTSTÄLLNINGEN PÅGÅR 8 JUNI – 3 NOVEMBER Öppettider: 9 juni – 31 augusti: Tisdag – Söndag kl. 11 – 17 Midsommarafton: Stängt! 1 september – 3 november: Fredag – Söndag kl. 11 – 17 Visning varje dag kl. 13 Entré: 160 kr inkl. utställningskatalog. Under 18 år fri entré. Café – Bokshop […]
Nu är den bästa tiden på året tycker vi - nämligen högsäsong för skaldjur! Vi bjuder in till frossa fredag-söndag vecka 41-43. Njut av en smakrik skaldjursbisque följt av vår lyxiga skaldjursplateau med halv gratinerad hummer, havskräftor, färska räkor, ostron och krabbklor. Serveras med vårt hembakade bröd och såser. Fri påfyllning av havskräftor och räkor! […]
MADELEINE PYK 90 ÅR UTSTÄLLNINGEN PÅGÅR 8 JUNI – 3 NOVEMBER Öppettider: 9 juni – 31 augusti: Tisdag – Söndag kl. 11 – 17 Midsommarafton: Stängt! 1 september – 3 november: Fredag – Söndag kl. 11 – 17 Visning varje dag kl. 13 Entré: 160 kr inkl. utställningskatalog. Under 18 år fri entré. Café – Bokshop […]
Nu är den bästa tiden på året tycker vi - nämligen högsäsong för skaldjur! Vi bjuder in till frossa fredag-söndag vecka 41-43. Njut av en smakrik skaldjursbisque följt av vår lyxiga skaldjursplateau med halv gratinerad hummer, havskräftor, färska räkor, ostron och krabbklor. Serveras med vårt hembakade bröd och såser. Fri påfyllning av havskräftor och räkor! […]
Lär dig fermentera grönsaker Datum: 20 oktober 2024 Fermentering har funnits som en naturlig del av människans kost i många tusen år över hela världen. Denna konserveringsmetod har många hälsofördelar och är förvånansvärt enkel att lyckas med utifrån några viktiga tips. Vid dagens slut är dina tomma, medhavda burkar fyllda med grönsaker och redo för att […]
Söndagsbrunch med Claes Ottelid & Stephan Jarl söndag 20 oktober 2024 kl 12:00 En av höstens höjdpunkter i Hannas House är helt klart brunchkonserten med gitarristen Claes Ottelid och slagverkaren Stephan Jarl. Claes Ottelid spelar svensk folkmusik på nylonsträngad gitarr, på flamencogitarr!. Hans unika och fantastiska spel har fört honom till konsertestrader i Danmark, Spanien […]