Vår mästerkock Magnus tar över köket för en kväll och skapar nya rätter med hummer som utgångspunkt. Det blir en kväll full med spännande smaker på tallriken. Till maten serveras ett dryckespaket med allt från Champagne till drinkar matchade till maten.
APTITRETARE
Tartlett på hummer med lemoncurd och späda örter
Friterat ris med hummercreme och kryddig ingefära
FÖRDRINK
Smörtvättad gin, lingon, citronjuice, socker & granskottsskum
Sedan följt av:
MENY
Krämig hummersallad med sultanrussin, torkade lättrökta tomater, knaperstekt bacon och rostade pistagenötter
Bouche Blanc de blancs, Chardonnay, Champagne, Frankrike
–
Hummersbisque med rostad sellericreme, päron och kantareller
Encostas de Baião, Alvarinho, Vinho Verde, Portugal
–
Hummer ”tartar” med picklad kålrabbi, champagne och gröna ärtor
Svensk punsch, citron, socker, vanilj & bitters
–
Gratinerad hummer med cognac, smörfräst kalvbräss, skogschampinjoner samt tryffelmarinerade örter och smashad potatis
Long Barn, Chardonnay, Kalifornien, USA
–
Vanilj och hjortronmousse med nougatkaka, saltrostad mandel och söt basilika
Vodka, kakao, mjölk, kaffe & choklad
Pris
Dryckespaket 495kr
Meny 995kr
5 oktober – kl. 18.00
Välkommen till en kväll att minnas!
BOKA HÄR: