LÄNGORNA - Høsttid Österlen 8-13/10 Konkurrence. Kom ind i butikken og deltag i en tipsrunde og vind et gavekort - vinderen trækkes 13/10.
Välkommen att avnjuta en klassisk mattradition på vårt vis. Skånsk gås i 3 serveringar, där vi tar tillvara på allt, och en nyfriterad munk som grädden på...kråset? KANAPÉER ~ Crustad med gåslevermousse ~ Grillat gåshjärta och sauternesgelé ~ Gåsterinne med grillad lök och pistage SOPPA Svartsoppa med gåsakrås eller Skaldjursbisque med aioli GÅS Skånsk gås […]
Välkommen att avnjuta en klassisk mattradition på vårt vis. Skånsk gås i 3 serveringar, där vi tar tillvara på allt, och en nyfriterad munk som grädden på...kråset? KANAPÉER ~ Crustad med gåslevermousse ~ Grillat gåshjärta och sauternesgelé ~ Gåsterinne med grillad lök och pistage SOPPA Svartsoppa med gåsakrås eller Skaldjursbisque med aioli GÅS Skånsk gås […]
MADELEINE PYK 90 ÅR UDSTILLINGEN KØRER 8. JUNI - 3. NOVEMBER Åbningstider: 9. juni - 31. august: Tirsdag - søndag kl. 11-17 Midsommeraften: Lukket! 1. september - 3. november: Fredag - søndag kl. 11 - 17 Omvisninger hver dag kl. 13 Entré: 160 SEK inkl. udstillingskatalog. Under 18 år gratis adgang. Café - Boghandel [...]
Nu är den bästa tiden på året tycker vi - nämligen högsäsong för skaldjur! Vi bjuder in till frossa fredag-söndag vecka 41-43. Njut av en smakrik skaldjursbisque följt av vår lyxiga skaldjursplateau med halv gratinerad hummer, havskräftor, färska räkor, ostron och krabbklor. Serveras med vårt hembakade bröd och såser. Fri påfyllning av havskräftor och räkor! […]
MADELEINE PYK 90 ÅR UDSTILLINGEN KØRER 8. JUNI - 3. NOVEMBER Åbningstider: 9. juni - 31. august: Tirsdag - søndag kl. 11-17 Midsommeraften: Lukket! 1. september - 3. november: Fredag - søndag kl. 11 - 17 Omvisninger hver dag kl. 13 Entré: 160 SEK inkl. udstillingskatalog. Under 18 år gratis adgang. Café - Boghandel [...]
Nu är den bästa tiden på året tycker vi - nämligen högsäsong för skaldjur! Vi bjuder in till frossa fredag-söndag vecka 41-43. Njut av en smakrik skaldjursbisque följt av vår lyxiga skaldjursplateau med halv gratinerad hummer, havskräftor, färska räkor, ostron och krabbklor. Serveras med vårt hembakade bröd och såser. Fri påfyllning av havskräftor och räkor! […]
MADELEINE PYK 90 ÅR UDSTILLINGEN KØRER 8. JUNI - 3. NOVEMBER Åbningstider: 9. juni - 31. august: Tirsdag - søndag kl. 11-17 Midsommeraften: Lukket! 1. september - 3. november: Fredag - søndag kl. 11 - 17 Omvisninger hver dag kl. 13 Entré: 160 SEK inkl. udstillingskatalog. Under 18 år gratis adgang. Café - Boghandel [...]
Nu är den bästa tiden på året tycker vi - nämligen högsäsong för skaldjur! Vi bjuder in till frossa fredag-söndag vecka 41-43. Njut av en smakrik skaldjursbisque följt av vår lyxiga skaldjursplateau med halv gratinerad hummer, havskräftor, färska räkor, ostron och krabbklor. Serveras med vårt hembakade bröd och såser. Fri påfyllning av havskräftor och räkor! […]
Lær at fermentere grøntsager Dato: 20. oktober 2024 Fermentering har været en naturlig del af menneskets kost i mange tusinde år over hele verden. Denne konserveringsmetode har mange sundhedsmæssige fordele og er overraskende nem at få til at lykkes med et par vigtige tips. Når dagen er omme, er dine tomme krukker til at tage med hjem fyldt med grøntsager og klar til [...].
Søndagsbrunch med Claes Ottelid & Stephan Jarl Søndag 20. oktober 2024 kl. 12.00 Et af efterårets højdepunkter i Hannas Hus er helt klart brunchkoncerten med guitaristen Claes Ottelid og perkussionisten Stephan Jarl. Claes Ottelid spiller svensk folkemusik på nylonstrengsguitar, på flamencoguitar! Hans unikke og fantastiske spil har bragt ham til koncertscener i Danmark, Spanien [...]